Mensas talangscout vill....

Mensas talangscouter kontaktade mig imorse och är jätte angelägna om att få komma i kontakt med alla er tjejer som kritiserade förra inlägget. Ni kan maila dem på [email protected]


Blev så mycket kommentarer så att man knappt hängde med i förra inlägget.

Det va riktigt skrämmande att se vilken dörröppnare mitt inlägg var för alla naiva tjejer som inte visste bättre. Vet ju att större delen utav de menlösa påhoppen kommer ifrån exets "kompisar".

Trots det bjuder jag på mig själv och lägger in ett nytt inlägg så alla ni snygg, självständiga, intelligenta ja listan kan göras hur lång som helst. Ni kan forstsätta berätta för mig vad jag är för människa och vad ni är för perfekta människor!


Skriv av Er all ilska, hat och avundsjuka ni ligger inne med. Va inte blyga och skriv absolut inte vad ni heter för det är ju bara små människor som står för sina argument. Glöm inte att ta med hur älskade och säkra ni är så ni får fram hur dåligt jag mår och hur mycket mindervärdeskomplex jag sitter inne med. Använd olika nick från samma ip-adress så att det verkar som att ni är hur många som helst som tycker att jag är patetisk när jag svarar på Era kommentarer.
Uteslut logik och verklighetsförankring eftersom det inte är väsentligt alls.


Jag gör detta för Er skull!
Eller var inte jag självisk? Hmm ni vet bäst.


Fula tjejer

Fula tjejer är sluga som rävar!

Det de inte fick i utseende fick de luriga jävlarna i listighet.

Slugare människor än fula tjejer finns inte.


De hjärntvättar de snygga tjejerna så att snyggingarna tror att det är okej att umgås med fula människor, inte nog med det. De utnyttjar snyggingarna för att få kontakt med killar.

Killar som inte ens skulle kolla åt deras håll om de inte stod med snyggingarna.

Men längre än hit räcker dock inte deras list, för här tappar de verklighetsuppfattningen och tror de att de verkligen har en chans att få killarna som dras till kompiskretsen enbart pga. de snygga tjejerna som flugor gör till kamelskit i Sahara.

  

Alla killar vet ju att man måste vara trevlig och social mot de fula tjejerna i gänget för att öka chanserna hos snyggingarna. Annars är det kört!!!


Det är då de naiva fula tjejerna tror killarna är intresserade utav dem.

Men det slutar alltid med att de fula tjejerna blir sårade och de snygga får killarna.


Måste få citera en god troende vän.

•-         Alkohol skapades utav gud för att fula människor ska få sig något också.


Så när ni ser en alkoholist så vet ni att människan är jävligt ful och har alltid varit det.

När ni ser en ful tjej så vet att den kommer att bli alkoholist.

Enkel mattematik.


RSS 2.0