En helt vanlig lördag på Nöjesfabriken.

http://www.bubbleply.com/player.aspx?pid=a8e17734-7fdb-475d-9bb9-2226b44f6e46

OBS! Varning för smygreklam

Jens Lapidus, Sveriges bäst klädda man

Enligt mode magasinet Café så klär sig Jens Lapidus som har skrivit boken snabba cash bäst i hela Sverige. Då undrar jag vilka delar utav Sverige Cafe har kollat. Deras modegurun måste haft semester. Dem hade så tafatt motivering så att jag trillade av kontorstolen. Detta är motiveringen: Jens Lapidus lyckas - till synes helt utan ansträngning - att förändra och föryngra två vitt skilda världars konservativt ingrodda stilregler"jurist och författare" 
Vilket skämt.
Jag googlade på Jens och fick fram ett par bilder. Alla var i samma tråkiga kostym med skjorta och slips. Helt fantasilöst. Hade inte hans bok gjort succé så hade han inte ens hamnat på top hundra listan. Tycker även hans bok är överskattad. Hade mycket högre förväntningar. Absolut inte dålig men inte mer än average Så jag är väldigt besviken på Cafe, dels för att min inbjudan kom bort på posten men framförallt att de glömde bort mig även i år! En top-tio plats förtjänar man. .Det positiva är att  Peter Siepen inte blev etta. Den gubben försöker verkligen.   

 Här är segerintervjun, tro det eller ej men jag har inte ändrat någonting i texten detta är inget skämt. Inte ifrån min sida i alla fall. 
Beskriv din stil!   
Proper och enkel. Mycket kostymer såklart.  
Hur modeintresserad är du?   
Egentligen är jag inte så modeintresserad för egen del, men jag tycker det är roligt att kolla in andra människors stilar och hur olika grupper i samhället klär sig.
Vad höjer en hel outfit?   
Slipsen är ju helt klart en stilhöjare, olika slipsar för olika tillfällen kan göra massor för en outfit. För tjejer gör skorna samma sak.
Vad inspireras du av?   
Oceans 11-filmerna och filmen Casino är väldigt stilfulla, maffiafilmer över huvudtaget. Sen tycker jag faktiskt att Jan Eliasson har en riktigt snygg stil!

Stå i kö

Att stå i kö är helt klart bland det mest enerverande som finns.

Speciellt när man ska till världens mest narcissistiskaste människoart, nämligen banktjänsteman. Men resan fram till dem är ju ett rent helvete eftersom det tar en evighet. Varför anställer dem inte fler som sitter i kassan. Man önskar att banken kunde vara lite mer likt Burger king. Finniga förvirrade ungdomar som trots allt levererar. Varför har inte ?bankfolket? samma stress och tempo?

 

Skräckscenariot är ju när en pensionär hamnar framför en i kön.

De har verkligen inte bråttom, dessutom så samlar de ihop en hel månads ärenden och ska beta av dem på en och samma dag, just den dagen de står framför en i kön.

Kan de inte släppa förbi oss som har viktigare saker för oss.

Borde införskaffa en lag att pensionärer bara får göra sina ärenden mellan 14-15 på tisdagar och torsdagar så vi andra kan hålla oss långt borta ifrån alla möjliga sorters köer. En annan lösning är att ge viktiga kunder VIP-kort eller möjlighet att få skriva upp sig på en gästlista.

Något måste göras. Köer framhäver de sjukaste sidorna utav människor. Folk blir som Michael Douglas i Falling down. Min kollega som går under namnet MC Hammar, vill slita fram två uzin och gå lös på kön varje gång han står i en dryg kö.

 Telefonköer går jag inte ens in på. Men en sak är säkert det är inte det mörka och kalla vädret som har fått många friska svenskar att begå självmord. Det är SJ:s telefonsvarare

Rentré

Minst sagt händelserik sommar. Allt gick så fort.

Nu sitter jag här på kontoret igen. Vardagen, tryggheten och rutinerna. Oerhört skönt faktiskt.

Skönt att vara tillbaka.

 

Måste passa på och utfärda en varning.

Flyg inte med Alitalia överhuvudtaget. Inte på några villkor alls.

För det första så måste de ligga ute med ett erbjudande där mödrar med skrikande barn får åka gratis. Och det värsta utav allt var flygvärdinnorna.

De verkar vara väldigt trötta på livet och dessutom kan de inte prata engelska.

Om man jobbar som flygvärdinna för ett flygbolag som flyger utrikes så bör man lära sig ett par engelska ord, inte på Alitalia. Jag ansträngde mig i ca 10 min att förklara att min mobiltelefon som jag lyssnade på musik med var på flygläge. Utan att lyckas så klart, så jag blev tvingad att stänga av telefonen.

Undvik detta bolag
image19

RSS 2.0