Kanal12

Jag tror de flesta känner till hobbykanalen Kanal 12. En kanal som drivs utav amatörer som måste sysselsätta sig med något för att kunna stämpla upp sin a-kassa.


Allt de gör får en att må dåligt för att man är ifrån Värmland, så där pinsamt som hajk blir för en Värmlänning när man har vuxit upp och insett att Bengt Alsterlind är terrorist och bara vill förgöra Värmland.


Kanal 12 passar även på och skämmer ut alla stakars krogbesökare i karlstad.

De låter inte folket från kranskommunerna festa ifred.

Vecka efter vecka så är det nya idioter som ställer upp i sommarvimmel och skämmer ut sig. Inte undra på att publik snittet sjunker på krogarna runt om i karlstad. Folk sitter hemma med lika stark ångest som självmordsbenägna fjortisar i ryssland, för att de har vart med i sommarvimmel.


Brist på skadeglädje finns det icke hos mig. Därför sitter jag och garvar åt alla utsatta som blir intervjuade på kanal 12, inte pga det de säger och gör framför kameran utan åt deras ångest hela veckan ut tills de byts ut mot nya idioter.


Just nu rullar talangjakten på kanal 12. Det får en och glömma alla som har medverkat i sommarvimmel. Jag skonar alla deltagare i detta inlägg efter som det är så synd om dem och jag tror inte det kapabla till feedback.

Däremot måste jag få säga att juryn måste vara årets skämt. Bortse från den breda värmländska dialekten så är deras omdömen katastrofala. Allt är gör braa!

Skulle dessa tre sitta idol juryn skulle det ta ett decennium för dem att välja ut en talang.


Det värsta som skulle hända alla oss som bor i karlstad är ju om ett klipp ifrån kanal 12 skulle sippra ut till övriga Sverige. Då kommer garanterat Värmland att uteslutas ifrån Sverige.


Tre veckors utvärdering

Jag har inte dåligt samvete och jag tänker inte be om ursäkt.

Tänker inte skylla på att jag har otroligt mycket på jobbet.

Inte skylla på att jag har blivigt lurad och påsåld facebook.com(lunarstorm för äldre)


Enligt mina djupa analyser så är detta ett bevis att jag inte är en bloggmissbrukare.

Men, effekterna av åtgärderna måste följas upp noga så att oavsiktliga bieffekter undviks.

Dessa beräkningar antyder en liten men tilltagande övervärdering.
Men det är ju trots allt tre veckors djupgrävning.





RSS 2.0